Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

2.46

hodnoceno: 13
Příprava: 50 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule větší
    • 2
      ks červená paprika
    • sůl
    • sojová omáčka
    • 4
      ks vepřové maso nebo kuřecí (krůtí) řízky
    • olej
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu nebo v tomatu
    • 4
      ks rajčata oloupaná a pokrájená
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

  • Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme z obou stran maso dozlatova a hotové uložíme na teplém místě.
  • Do výpeku po mase přidáme na nudličky pokrájenou cibuli a papriku a za občasného promíchání orestujeme. Pak přidáme scezené fazole a pokrájená rajčata, krátce povaříme, dochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
  • Pokud použijeme fazole v tomatu, cedit je nemusíme a můžeme vynechat část rajčat.
  • Vepřové plátky dáme na talíř s bramborovou přílohou a přelijeme zeleninovo-fazolovou směsí.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: