Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme z obou stran maso dozlatova a hotové uložíme na teplém místě.
Do výpeku po mase přidáme na nudličky pokrájenou cibuli a papriku a za občasného promíchání orestujeme. Pak přidáme scezené fazole a pokrájená rajčata, krátce povaříme, dochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
Pokud použijeme fazole v tomatu, cedit je nemusíme a můžeme vynechat část rajčat.
Vepřové plátky dáme na talíř s bramborovou přílohou a přelijeme zeleninovo-fazolovou směsí.
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme, když je zeleninka orestovaná, poprášíme…
více o Zeleninová polévka na másle