Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme z obou stran maso dozlatova a hotové uložíme na teplém místě.
Do výpeku po mase přidáme na nudličky pokrájenou cibuli a papriku a za občasného promíchání orestujeme. Pak přidáme scezené fazole a pokrájená rajčata, krátce povaříme, dochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
Pokud použijeme fazole v tomatu, cedit je nemusíme a můžeme vynechat část rajčat.
Vepřové plátky dáme na talíř s bramborovou přílohou a přelijeme zeleninovo-fazolovou směsí.
Změklé máslo, moučkový a vanilkový cukr + sůl utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Ušlehat žloutky s cukrem, vodou, olejem, přidat mouku s práškem do pečiva, nakonec vmíchat sníh z bílků, rozdělit těsto…
více o Mandarinkové krémové řezy
Hermelín plošně rozkrojíme a položíme do rozpáleného oleje řeznou plochou nahoru. Obložíme salámem, posypeme pokrájenou…
více o Hermelín s volským okem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage