Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme z obou stran maso dozlatova a hotové uložíme na teplém místě.
Do výpeku po mase přidáme na nudličky pokrájenou cibuli a papriku a za občasného promíchání orestujeme. Pak přidáme scezené fazole a pokrájená rajčata, krátce povaříme, dochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
Pokud použijeme fazole v tomatu, cedit je nemusíme a můžeme vynechat část rajčat.
Vepřové plátky dáme na talíř s bramborovou přílohou a přelijeme zeleninovo-fazolovou směsí.
V misce smícháme tvaroh, vejce, sůl, pudink a přisypáváme dětskou krupici, až nám vznikne těsto trochu hustší než na…
více o Tvarohové halušky s jahodami
Vysočinu rozmixujeme najemno a dáme do misky. Vejce nastrouháme nebo také rozmixujeme. Vysočinu, máslo, vejce, majolku…
více o Vaječná pomazánka s vysočinou
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát