Vejce a cukr ušleháme, potom přidáme ostatní suroviny. Na vymazaný plech nalijeme těsto.
Mezitím si připravíme směs z: 2 tvarohy, 1 až 2 vejce, 1 vanilkový cukr. Osladíme dle chuti, přidáme mléko dle potřeby.
Tuto směs si dáme do kornouty na šlehačku (postačí i obyčejný mikrotenový sáček, kterému ustřihneme růžek) a směsí malujeme na těsto cik cak mřížky, dáme péct. Upečenou buchtu pocukrujeme.
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou