Na rozpálený olej vložíme rozdrobené bujónové kostky. Na ně poskládáme kuřecí prsa, která jsme nakrájeli na malé plátky. Ukrojíme 1/4 cibule a nasekáme na malé části, přidáme ke směsi a restujeme.
Když je maso orestované, přidáme 200 ml vody, 5 minut povaříme, přidáme rozmačkaný česnek a na kolečka nakrájený zbytek cibule. Vaříme asi 15 minut. Nakonec přidáme jogurt, pečlivě promícháme a podle toho, jak chceme mít omáčku hustou, si v hrnku namícháme mouku s vodou a směs zahustíme. Osolíme podle chuti a 20 minut povaříme.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Rozehřejeme máslo, přidáme krupici a opražíme ji. Mezitím rozšleháme vejce, vlejeme na krupici a rozmícháme (udělají se…
více o Rychlá krupicová polévka
Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme…
více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky