Na rozpálený olej vložíme rozdrobené bujónové kostky. Na ně poskládáme kuřecí prsa, která jsme nakrájeli na malé plátky. Ukrojíme 1/4 cibule a nasekáme na malé části, přidáme ke směsi a restujeme.
Když je maso orestované, přidáme 200 ml vody, 5 minut povaříme, přidáme rozmačkaný česnek a na kolečka nakrájený zbytek cibule. Vaříme asi 15 minut. Nakonec přidáme jogurt, pečlivě promícháme a podle toho, jak chceme mít omáčku hustou, si v hrnku namícháme mouku s vodou a směs zahustíme. Osolíme podle chuti a 20 minut povaříme.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Hned je smícháme s hrozinkami (příp. s borůvkami nebo brusinkami)…
více o Tvarohový nákyp s jablky
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka