Pšenično-žitný chléb

Do pekárny vložíme tekuté a pak suché ingredience, zapneme pekárnu. Program: SPRINT nebo základní. více o Pšenično-žitný chléb
3.7
Do pekárny vložíme tekuté a pak suché ingredience, zapneme pekárnu. Program: SPRINT nebo základní. více o Pšenično-žitný chléb
Všechny ingredience smícháme a prohněteme. Na pomoučeném válu vytvoříme bochník, položíme ho na vysypaný plech a… více o Chléb pšenično-žitný
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.). Po upečení vyjmeme… více o Kmínový chlebík
Teplé letní večery přímo vybízejí k posezení venku. Co si je zpříjemnit osvěžujícím koktejlem?… Celý článek
Jestli si na internetu rádi prohlížíte obrázky krásných dortů, možná máte pocit, že už vás nic… Celý článek
Právě teď, když je jejich sezona, je dobré si jich užít co nejvíc. Meruňky jsou totiž nejen… Celý článek
Cukety patří k typicky letní zelenině, a když se urodí, často si s nimi nevíme rady. Své… Celý článek
Rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kolečka, v jakémkoliv pořadí navrstvíme do olejem vymazené zapékací mísy,… více o Zapečená zelenina s balkánem
Tenké plátky libové šunky rozložíme na prkénku tak, aby se vzájemně překrývaly a tvořily souvislý plát. Potřeme je… více o Šunková roláda se sýrem
Kvasnice rozdrobte do trochy vlažného mléka s cukrem a nechte je vyběhnout. Přidejte je k mouce, zbytku mléka, dosypte… více o Langoše jako ze stánku (bez vajec)
Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny
Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a… více o Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Vyšleháme šlehačku, ke které přidáme zvlášť vyšlehaný žloutek s cukrem. Přidáme pomazánková másla. Pro lepší spojení a… více o Klasické tiramisu
Máslo rozpustíme v hrnci a přidáma olej, orestujeme játra, přidáme pórek a zlehka orestujeme, zalejeme vodou a přidáme… více o Játra s pórkem
Zaděláme kvásek (já roztírám droždí na kašičku s cukrem a poté přidávám další suroviny), přidáme do mísy s moukou, solí… více o Dalamánky z chlebové mouky
Brokolici rozdělíme na růžičky, nakrájíme si jednu menší mrkev, malý kousek celeru a malý kousek petržele na kostičky … více o Brokolicová polévka
1. 4 ks sklenic 0,7 l naplníme okurkami překrojenými na poloviny, proložíme koprem a nakrájenými cuketkami. 2. Hodně… více o Celoroční kvašáky
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a… více o Polévka z medvědího česneku
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme změklé máslo, cukr, mléko a vypracujeme hladké těsto. Rozděláme ho na… více o Křehký jablkový koláč