Na pánvi (wok) necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a zprudka osmahneme. Přidáme pórek (kolečka) a nakrájenou čerstvou papriku. Vše chvíli restujeme. Poté přidáme kečup a protlak a chvilku podusíme. Nyní směs okořeníme kořením na čínu, pepřem a prolisovaným česnekem. Další koření volíme podle toho, jak chceme směs ostrou, nebo co máme zrovna doma (středně ostrá: ďábelské koření, pálivá paprika; méně ostrá: ďábelské koření, sladká paprika; ostrá: ďábelské koření, chilli). Podáváme s rýží.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
-smícháme mouku, kypřící prášek, (granko) a cukr
-přidáme vejce
-přidáme mléko, olej a dobře promícháme
-vložíme do…
více o Rychlá buchta do mikrovlnky