
2.5
Maso nakrájíme na nudličky. Přidáme ostatní ingredience a dobře promícháme. Směs necháme do druhého dne odležet. Pak… více o Čína
Kuřecí plátky nakrájíme na čtvrtky, přidáme sůl, pepř, majoránku, pórek, kečup, hořčici, paprikové koření. Necháme 5… více o Lahodná čína
Maso omyjeme, zbavíme tučných kousků a šlach a nakrájíme na kousky. Mezitím si v misce připravíme marinádu smícháním… více o Kuřecí čína
Pivo patří mezi nejoblíbenější alkoholické nápoje na světě. Není divu, protože se jeho… Celý článek
Pokud rádi pečete a chcete, aby byl výsledek hezky vzdušný a nadýchaný, bez nějakého kypřidla… Celý článek
Možná jste už slyšeli o metodě KonMari nebo alespoň o ženě, která ji vytvořila – japonské… Celý článek
Kuře milují děti i dospělí. Není divu. Jeho maso je křehké a jemné, je rychle hotové a můžete… Celý článek
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,… více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek,… více o České lasagne :)
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh. Do vymazaného a vysypaného… více o Rybízová buchta s čokoládou
Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody, přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř,… více o Nakládaný bůček pivního experta
Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe kysaným zelím,… více o Skřivánci na niti
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. … více o Vepřová žebírka – spareribs
Nivu nastrouháme na jemno, přidáme tatarku a česnek. Vše zamíchame. Pokud přidáme eidam, pomazánkové máslo, přidáme… více o Česneková pomazánka z Nivy
Vezmeme velkou mísu do které nalijeme kečup,přidáme majoránku.Postrouháme česnek a zamíchame do mísi s kečupem… více o Šajbícké špagety
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ně položíme filety (já použila mraženého pangasiuse)… více o Pangasius s rajčaty a sýrem
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách… více o Rychlá kuřecí játra na cibulce
Prsa očistíme a uděláme do nich jeden nebo dva hluboké zářezy (kapsy). Maso osolíme, opepříme, do kapes vložíme snítky… více o Bylinkový řízek
Zeleninu omyjeme, cibuli a česnek oloupeme, mrkev oškrábeme. Papriky zbavené jádřinců nakrájíme na nudličky,… více o Smažené čínské nudle