Pstruh duhový v anglické slanině

2.86

hodnoceno: 7
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,5
      ks citron
    • 4
      snítka tymián
    • 6
      plátek anglická slanina
    • 2
      ks pstruh
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

  • Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a natřeme prolisovaným česnekem. Vnitřek vyplníme větvičkami tymiánu. Nakonec ryby zabalíme do slaniny a pečeme cca 30 minut při teplotě 180 °C.
Zařazení: Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: