Pstruh na rajčatech

3.18

hodnoceno: 11
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 6
      ks brambory
    • sůl
    • 1
      ks pórek
    • olivový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      ks pstruh
    • pepř drcený
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata

Postup přípravy receptu

  • Připravíme si čtyři pstruhy, konzervu loupaných rajčat, cibuli, pórek, česnek, petrželku, pepř, sůl, olivový olej a brambory.
  • Uvařené brambory nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme nahrubo, osmahneme dozlatova, přidáme na kolečka nakrájený česnek, orestujeme, zalijeme konzervovanými rajčaty, přidáme sůl, pepř a povaříme pět minut. Nakonec přidáme nakrájený pórek, petrželku a opět krátce podusíme.
  • Filety nakrájené na pláty prokládáme s brambory do pekáče. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem, navrstvíme na to připravenou rajčatovou směs a zapečeme v troubě po dobu 20 minut při teplotě 160–200 °C.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: