Připravíme si čtyři pstruhy, konzervu loupaných rajčat, cibuli, pórek, česnek, petrželku, pepř, sůl, olivový olej a brambory.
Uvařené brambory nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme nahrubo, osmahneme dozlatova, přidáme na kolečka nakrájený česnek, orestujeme, zalijeme konzervovanými rajčaty, přidáme sůl, pepř a povaříme pět minut. Nakonec přidáme nakrájený pórek, petrželku a opět krátce podusíme.
Filety nakrájené na pláty prokládáme s brambory do pekáče. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem, navrstvíme na to připravenou rajčatovou směs a zapečeme v troubě po dobu 20 minut při teplotě 160–200 °C.
Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2…
více o Grilovaný candát na rajčatech
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky nasekáme. Ve…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru.
Višně scedíme…
více o Tvarohový závin s višněmi
Kotlety osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance, ve vejci a dáme smažit na pánev do růžova. Do pekáčku nebo zapékací…
více o Obrácené řízky na zelenině
Bílky a cibuli nasekáme nadrobno. Ostatní smícháme,ochutíme a přidáme cibuli s bílky.Namažeme na veku a posypeme třeba…
více o Vaječná pomazánka s hořčicí
Šagety uvařím (do vody přidám máslo). Maso osmahnu do hněda bez oleje, přidáme rozmačkaný česnek, opepřím, osolím,…
více o Boloňské špagety po anglicku