Pstruh se slaninou a jablky

2.83

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • máslo
    • sůl
    • petrželka
    • anglická slanina
    • kmín
    • citronová šťáva
    • pstruh
    • jablka

Postup přípravy receptu

  • Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou.
  • Položíme do alobalu vyloženého plátky slaniny, přidáme cibuli na kolečka a jablka nakrájená na plátky.
  • Na pstruha položíme plátky másla a posypeme petrželkou.
  • Dáme do trouby, pečeme na 180 °C 20–30 minut (podle velikosti).
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: