Pudinková bábovka Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme.… více o Pudinková bábovka
Pudinková bábovka (nepečená) Uvaříme dětskou krupicovou kaši dle návodu. Když je kaše hotová, přidáme pudink rozmíchaný v mléce. Vaříme dalčí cca 2… více o Pudinková bábovka (nepečená)
Pudinková buchta Smícháme mouku, cukr, vejce, olej, prášek do pečiva a mléko. Nalijeme na plech či velký pekáč – předem vymazaný nebo… více o Pudinková buchta
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů, proč si je dát… Třešně jsou nejen lahodné ovoce, ale také skvělá superpotravina, kterou si rozhodně nemůžete… Celý článek
Smoothie na hubnutí? Vyberte si správně a kila poletí dolů Barevné, lákavé a nadupané vitaminy. Taková jsou smoothie. Ačkoli jsou zdravá, ne všechna jsou… Celý článek
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a… Byla by škoda nevyužít poměrně krátkou, ale zato nádherně sladkou sezonu jahod a neudělat si z… Celý článek
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií! Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Kuřecí prsíčka po florentinsku Řízky osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme kostičky šalotky, přilijeme vívo a vývar, vmícháme petrželku a… více o Kuřecí prsíčka po florentinsku
Židovský medovník z domácí pekárny V určeném množství kávy rozehřejeme med a cukr, necháme přejít varem a odstavíme. Vychladlý - vlažný rozvar vlijeme do… více o Židovský medovník z domácí pekárny
Vepřová pečeně v listovém těstě Vepřovou pečeni vykostíme, osolíme, opepříme, na pánvu opečeme, obalíme v nasekané petrželi a utřeném česneku. Takto… více o Vepřová pečeně v listovém těstě
Smažená játra Smícháme v misce hořčici, kečup a pepř a obalíme v hmotě játra. Na sádle osmahneme cibuli, až je pěkně hnědá,… více o Smažená játra
Housky Vše zaděláme v těsto a necháme vykynout. Po vykynutí pleteme houstičky, potíráme rozšlehaným vajíčkem, sypeme solí a… více o Housky
Kotlety starého kováře Na dno zapékací misky nakrájíme proužky cibule, na ni položíme osolené, opepřené a nenaklepané kotlety. Pokryjeme… více o Kotlety starého kováře
Vepřové maso v lepkavé marinádě Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat. Pak rozpálíme pod grilem… více o Vepřové maso v lepkavé marinádě
Buffalo Wings 1. Křídlům odřízněte špičky a každé křídlo rozdělte na dvě části. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatku horkého oleje… více o Buffalo Wings
Gratinovaná kuřecí prsa Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
Likér z máty peprné Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné
Kvikot z Raffaelova kotle Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku… více o Kvikot z Raffaelova kotle
Fazolová polévka se zakysanou… Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je vaříme do změknutí. Na sádle necháme zesklovatět cibulku, přidáme… více o Fazolová polévka se zakysanou smetanou