Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nízké kulaté formy (můžeme samozřejmě použít i pečicí papír) a pečeme na 180 °C přibližně 35–40 minut. Na ještě horkou buchtu namažeme zakysanou smetanu smíchanou s cukrem a posypeme skořicí. Někdy místo skořice sypu borůvkami (mohou být i mražené).
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy