Pudinková buchta se skořicí

3.33

hodnoceno: 12
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Těsto
    • 100
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 0,5
      dl rostlinný olej
    • 0,5
      dl mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink uvařený v 1/2 l mléka
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      g cukr
  • Poleva
    • moučkový cukr
    • skořice
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

  • Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nízké kulaté formy (můžeme samozřejmě použít i pečicí papír) a pečeme na 180 °C přibližně 35–40 minut. Na ještě horkou buchtu namažeme zakysanou smetanu smíchanou s cukrem a posypeme skořicí. Někdy místo skořice sypu borůvkami (mohou být i mražené).
Zařazení: Buchty Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.