Z mandarinek slijeme šťávu a doplníme vodou na 3 dl. Z této tekutiny a příslušného množství prvního pudinkového prášku (cca 20 g) uvaříme krém – osladíme ho jen minimálně nebo vůbec ne. Do uvařeného krému vmícháme opatrně mandarinky.
Směs nalijeme do mísy vypláchnuté studenou vodou a necháme trochu vychladnout. Ze zbylých pudinkových prášků (1 ks + 17 g), mléka a cukru podle chuti uvaříme pudink.
Ztuhlou mandarinkovou směs poklademe piškoty (plátky zbylého pečiva) namočenými v rumu nebo likéru a zalijeme pudinkem. Necháme vychladit.
Moučník porcujeme lžící nebo ho můžeme zkusit vyklopit na talíř jako bombu.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Stehna opepříme, potřeme solí, česnekem, oreganem a citrónovou šťávou. Poprášíme je moukou a na oleji rychle osmahneme.…
více o Kuřecí stehna se zeleninou
Na velmi malé kostičky nakrájíme šunkový salám, cibuli a vejce uvařená na tvrdo. Přidáme tavený sýr, majolku a hořčici…
více o Dobrá pomazánka na chlebíčky
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do…
více o Pekingská kachna dle Robina