Těsto: Žloutky vymícháme s cukrem, přidáme vanilkový cukr, mouku, mléko, olej a prášek do pečiva. Nakonec přimícháme sníh z bílků. Dáme upéct.
Krém: Z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustý pudink. Ještě do horkého zamícháme nastrouhaná jablka (ty tam mírně změknou). Natřeme na upečené těsto. Posypeme nastrouhanou čokoládou.
Tento recept je možné měnit dle chuti. Do těsta přidávám 2 lžíce kakaa (pak je těsto tmavé a volím světlý pudink), nebo tam přidám kokos a pak volím čokoládový pudink. Místo jablek můžete použít i jiné ovoce.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort