Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme, aby se nám nevytvořily hrudky. Do vychlazeného pudinku zašleháme tvaroh, do kterého jsme vmíchali 2 lžíce moučkového cukru.
Mokate poleva: Smetanu, bílou a hořkou nalámanou čokoládu dáme do hrnce povařit, přidáme instantní kávu, odstavíme z plotny a zamícháme.
Do skleněných pohárů dáme po 5 piškotech, nasypeme asi po 1 lžíci borůvek, přidáme pudinkovo-tvarohový krém. Před podáváním nastříkáme šlehačku, zalijeme vychlazenou mokate polevou a posypeme čokoládovými hoblinkami.
Droždí rozdrobíme do misky, posypeme 1 lžící cukru, zalijeme trochou mléka a necháme vzejít kvásek. V míse si smícháme…
více o Pudinkovo-švestkové koláče
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE