Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme, aby se nám nevytvořily hrudky. Do vychlazeného pudinku zašleháme tvaroh, do kterého jsme vmíchali 2 lžíce moučkového cukru.
Mokate poleva: Smetanu, bílou a hořkou nalámanou čokoládu dáme do hrnce povařit, přidáme instantní kávu, odstavíme z plotny a zamícháme.
Do skleněných pohárů dáme po 5 piškotech, nasypeme asi po 1 lžíci borůvek, přidáme pudinkovo-tvarohový krém. Před podáváním nastříkáme šlehačku, zalijeme vychlazenou mokate polevou a posypeme čokoládovými hoblinkami.
Droždí rozdrobíme do misky, posypeme 1 lžící cukru, zalijeme trochou mléka a necháme vzejít kvásek. V míse si smícháme…
více o Pudinkovo-švestkové koláče
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kretou opražíme na na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile…
více o Segedínský guláš by sokoliczek
Na cibuli osmahneme anglickou, cibuli, žampiony a játra. Osolíme, opepříme, zalejeme trochou vody, přisypeme petrželku,…
více o Maminčino kuře s brambory