Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme, aby se nám nevytvořily hrudky. Do vychlazeného pudinku zašleháme tvaroh, do kterého jsme vmíchali 2 lžíce moučkového cukru.
Mokate poleva: Smetanu, bílou a hořkou nalámanou čokoládu dáme do hrnce povařit, přidáme instantní kávu, odstavíme z plotny a zamícháme.
Do skleněných pohárů dáme po 5 piškotech, nasypeme asi po 1 lžíci borůvek, přidáme pudinkovo-tvarohový krém. Před podáváním nastříkáme šlehačku, zalijeme vychlazenou mokate polevou a posypeme čokoládovými hoblinkami.
Droždí rozdrobíme do misky, posypeme 1 lžící cukru, zalijeme trochou mléka a necháme vzejít kvásek. V míse si smícháme…
více o Pudinkovo-švestkové koláče
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládám je na papírový ubrousek - aby vpil přebytečný olej…
více o Zapečené palačinky s brokolicí