Na jednu quesadillu použijeme půlku oloupané papriky, špalíček sýra a jednu tortillu. Náplň dáme do středu tortilly, tu přeložíme podle náplně v půli a kraje sepneme párátkem.
Usmažíme v horkém oleji buď dovláčna nebo dokřehka, osušíme a zbavíme tuku v papírovém ubrousku (jinak by nám quesadilla ztvrdla na kámen) a podáváme. Quesadillas jsou typické právě svou sýrovou náplní.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1…
více o Mexická quesadilas se salsou
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, žloutky, kakao, vodu a nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků.…
více o Řezy se šlehačkou a pudinkem
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky