Na jednu quesadillu použijeme půlku oloupané papriky, špalíček sýra a jednu tortillu. Náplň dáme do středu tortilly, tu přeložíme podle náplně v půli a kraje sepneme párátkem.
Usmažíme v horkém oleji buď dovláčna nebo dokřehka, osušíme a zbavíme tuku v papírovém ubrousku (jinak by nám quesadilla ztvrdla na kámen) a podáváme. Quesadillas jsou typické právě svou sýrovou náplní.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1…
více o Mexická quesadilas se salsou
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem