Na jednu quesadillu použijeme půlku oloupané papriky, špalíček sýra a jednu tortillu. Náplň dáme do středu tortilly, tu přeložíme podle náplně v půli a kraje sepneme párátkem.
Usmažíme v horkém oleji buď dovláčna nebo dokřehka, osušíme a zbavíme tuku v papírovém ubrousku (jinak by nám quesadilla ztvrdla na kámen) a podáváme. Quesadillas jsou typické právě svou sýrovou náplní.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1…
více o Mexická quesadilas se salsou
Uvařený kapustový list pomažeme kremžskou hořčicí a poklademe plátkem šunky a plátkem sýra, na to dáme kousek rajčete a…
více o Smažené kapustové listy
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem