Na jednu quesadillu použijeme půlku oloupané papriky, špalíček sýra a jednu tortillu. Náplň dáme do středu tortilly, tu přeložíme podle náplně v půli a kraje sepneme párátkem.
Usmažíme v horkém oleji buď dovláčna nebo dokřehka, osušíme a zbavíme tuku v papírovém ubrousku (jinak by nám quesadilla ztvrdla na kámen) a podáváme. Quesadillas jsou typické právě svou sýrovou náplní.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1…
více o Mexická quesadilas se salsou
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Do tvarohu postupně zamícháme máslo, vejce, mouku a jablka. Potom vymícháme s mlékem. Na lívanečníku (pánvi) opékamé po…
více o Tvarohovo-jablečné lívanečky
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky