Nejprve ve vodě vaříme 3 hodiny kondenzované mléko. Do 2,5 hrnku mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink a přilijeme do vroucího mléka. Mícháme, dokud nevznikne hustá hmota. Odstavíme, po 10 minutách občasného míchání přidáme celý margarín a kokos. Na plech dáme alobal a na něj klademe sušenky, pokapeme rumem, navrstvíme kokosovou směs, potom zase vrstva sušenek a směs. Nakonec přidáme kondenzované mléko a povrch posypeme ořechy, mandlemi nebo čokoládou. Necháme přes noc v chladničce ztuhnout, druhý den krájíme.
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč