Nejprve ve vodě vaříme 3 hodiny kondenzované mléko. Do 2,5 hrnku mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink a přilijeme do vroucího mléka. Mícháme, dokud nevznikne hustá hmota. Odstavíme, po 10 minutách občasného míchání přidáme celý margarín a kokos. Na plech dáme alobal a na něj klademe sušenky, pokapeme rumem, navrstvíme kokosovou směs, potom zase vrstva sušenek a směs. Nakonec přidáme kondenzované mléko a povrch posypeme ořechy, mandlemi nebo čokoládou. Necháme přes noc v chladničce ztuhnout, druhý den krájíme.
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
Mezitím připravíme…
více o Kremeše s pudinkovým krémem
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny