
2.83
Rohlíky nakrájíme na plátky a zvlhčíme mlékem. Na dno vymazané a strouhankou vysypané formy uložíme vrstvu rohlíků, na… více o Rajčatová žemlovka
Brambory nakrájené na kostky dáme vařit do vývaru. Přidáme oloupaná prolisovaná rajčata, protlak, bobkový list, bazalku… více o Rajčatová polévka
Rozdrcené kakaové sušenky BEBE pokapeme javorovým sirupem nebo medem, přidáme vrstvu rozmixovaného kiwi, na to vrstvu… více o Kiwi mňamka
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Natrhat třešně ze stromu je zábava, jejich vypeckovávání už moc ne. A když máte třešní celý… Celý článek
Burger patří k nejoblíbenějším jídlům připravovaným na grilu. A není divu. Když se dobře… Celý článek
Knedlíky plněné šťavnatým ovocem jsou pokrmem nesoucím v sobě znamení léta a prázdnin. Jako… Celý článek
Uvařená vejce, oloupeme a rozpůlíme. Vyjmeme žloutky a rozmixujeme je spolu s Lučinou, sardelkami, česnekem, bazalkou,… více o Dědečkova vejce
Těsto rozložíme na máslem pomazaný plech a uděláme tlusté okraje jako na pizzu. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C… více o Jahodová pizza
Filé pokapeme citronem, osolíme, posypeme zázvorem, pokapeme medem a vložíme do zapékací mísy. Do smetany rozmáčkneme… více o Rybí filé podle Mayi
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a… více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Pomazánkové máslo s cukrem utřeme, přidáme polohrubou mouku a prášek do pečiva. Zapracované těsto dáme na menší moukou… více o Čokoládový fofr koláč
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem
Na oleji osmažit nakrájené cibule, potom přidat nakrájená játra. Až se játra usmaží podlijte vodou, podusit až játra… více o Játrová omáčka
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou… více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
Rajčata podélně rozkrojíme, posolíme, na každé přidáme špetku cukru a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím na pánvi… více o Provensálská rajská jablíčka s vejci
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého… více o Rychlá buchta z kysané smetany