Na wok pánvi trochu rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do pánve s bazalkou a spaříme je, než úplně pustí šťávu. Přidáme cibuli nakrájenou na plátky, prolisovaný nebo najemno nastrouhaný česnek a všechno koření. Chvíli vaříme. Poté přidáme kečup, hořčici a vaříme. Případně dochutíme.
Omáčku nalijeme na těstoviny a posypeme strouhaným tvrdým sýrem. Případně zdobíme lístky bazalky.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme trochu naředit…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
Jahody s pudinkem uvařit a nechat vychladnout. Našlehat máslo a cukr, vešlehat vychladlou směs. Natírat na jakýkoli…
více o Jednoduchý jahodový moučník
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta