Rohlíky nakrájíme na plátky a zvlhčíme mlékem. Na dno vymazané a strouhankou vysypané formy uložíme vrstvu rohlíků, na kolečka nakrájená rajčata, kolečka cibule, proužky papriky, plátky vajec, kolečka klobásy, pokapeme kečupem a vrstvení ještě jednou zopakujeme. Na vrchu budou plátky rohlíků.
V 1 dl mléka rozmícháme strouhaný sýr, prolisovaný česnek, trošku soli a jemně sekanou bazalku a zalijeme žemlovku. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem