Rajská omáčka

3.2

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 500
      g rajčata nebo konzerva krájených či loupaných rajčat
    • 1
      lžíce sádlo
    • 2
      hřebíček
    • tymián
    • bobkový list
    • 5
      ks nové koření kuliček
    • 5
      pepř celý
    • 3
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

  • Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli společně se vším kořením. Když je cibulka růžová, přidáme rajčata a necháme chvíli povařit. Poté omáčku osladíme a přecedíme. Nakonec zahustíme jíškou a můžeme podávat.
  • Výborná je s těstovinami nebo s bramborovým knedlíkem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: