
3.3
Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli společně se vším kořením. Když je cibulka růžová, přidáme rajčata a necháme chvíli… více o Rajská omáčka
Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový… více o Rajská omáčka
Asi půl hodiny před přípravou omáčky si připravíme vývar z koření. 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, asi 2 cm… více o Kořeněná rajská omáčka
Máte v plánu vařit hovězí guláš, svíčkovou, roštěnou nebo si položit kus dobrého steaku na… Celý článek
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, posypeme vegetou, promícháme a necháme odležet alespoň 1 hodinu. Potom orestujeme na… více o Kuřecí maso v sýrové omáčce
Utřeme celá vejce s cukrem, přidáme olej a promícháme. Střídavě vmícháme mouku s práškem do pečiva a limonádu. Vlijeme… více o Limonádové řezy
Mák uvaříme v mléce, osladíme a zahustíme strouhaným perníkem. Podáváme místo krému k dukátovým buchtičkám nebo s… více o Maková omáčka k dukátovým buchtičkám
Uděláme si klasické palačinky. Zelí uvaříme přidáme na kostičky nakrájené uzené a nasekané houby (podušené). Palačinky… více o Palačinky se zelím a uzeným
Rozehřejeme máslo, přidáme krupici a opražíme ji. Mezitím rozšleháme vejce, vlejeme na krupici a rozmícháme (udělají se… více o Rychlá krupicová polévka
Na panvi orstujeme mlete maso pouze s pridanou sojovkou asi 5-4-6 lžic. Vyjmeme a na zbytku sojovky lehce osmahneme na… více o Jarní závitky
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
1) Nové brambory oškábeme a nakrájíme na tlusté plátky. Fazolkám odřízneme oba konce, nakrájíme je na 2,5 cm dlouhé… více o Bramborové kari se zelenými fazolkami
Oškrábané brambory rozřežeme na osminy a v osolené vodě přivedeme k varu. Když se voda vaří, přisypeme mouku tak, aby… více o Šusky (opečené škubánky)
1. Tři lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a na malém až středním plameni ji deset minut pomalu… více o Cibulový koláč s houbami a rukolou
Uvaříme kuřecí stehna, vývar si necháme. Stehna vyndáme z vývaru, necháme vychladnout. Dáme uvařit široké nudle podle… více o Bešamel od maminky
Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek