Osmažíme na sádle nebo oleji cibuli, přidáme hladkou mouku a uděláme jíšku. Zalijeme rajským protlakem, trochu podusíme, vlijeme horkou vodu, přidáme kečup, nové koření, bobkový list, hřebíček, ocet, cukr a kuličky pepře.
K masu přidáme cibulku, koření na mleté maso, syrovou rýži, sůl, pepř a uděláme ze směsi kuličky. Ty obalíme v hladké mouce a chvilku osmažíme na oleji nebo na sádle. Pak je vložíme do omáčky a provaříme cca 20 minut.
Poté přidáme trochu smetany na vaření. Hotové maso vyjmeme, procedíme omáčku, dáme maso zpět a máme hotovo.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Všechny přísady na těsto smícháme a vytvoříme vláčné těsto.
Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (cca 40 x 40…
více o Čokoládové kostky s polevou
Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý díl rozválíme. Do spodu dortové mísy vymazané máslem dáme jednu část těsta,…
více o Hemenex v listovém těstu