Osmažíme na sádle nebo oleji cibuli, přidáme hladkou mouku a uděláme jíšku. Zalijeme rajským protlakem, trochu podusíme, vlijeme horkou vodu, přidáme kečup, nové koření, bobkový list, hřebíček, ocet, cukr a kuličky pepře.
K masu přidáme cibulku, koření na mleté maso, syrovou rýži, sůl, pepř a uděláme ze směsi kuličky. Ty obalíme v hladké mouce a chvilku osmažíme na oleji nebo na sádle. Pak je vložíme do omáčky a provaříme cca 20 minut.
Poté přidáme trochu smetany na vaření. Hotové maso vyjmeme, procedíme omáčku, dáme maso zpět a máme hotovo.
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a…
více o Tvarohová roláda s hruškami
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení