V kastrolu na oleji zpěníme cibuli a zaprášíme lžící hladké mouky. Přidáme připravený bujón, protlaky, pepř, koření, vegetu na dochucení a vaříme 30 min. Na závěr dochutíme kečupem.
Před podáváním vyndáme bobkové listy a nové koření.
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,…
více o Bramboráky z kyselého zelí
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Anglickou nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou pánvičku, přidáme na kostičky nakrájenou cibulku.
Když cibulka…
více o Slaná roláda z listového těsta