Rajská omáčka – rychlá a snadná

2.83

hodnoceno: 6
Příprava: 30 minut
Porce: 3
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • 0,5
      l voda
    • 3
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření celé kuličky
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      lžíce kečup - sladký na dochucení
    • 2
      ks rajský protlak konzervy - celkem cca 250 g

Postup přípravy receptu

  • Připravíme si hovězí bujón v 1/2 l vody.
  • V kastrolu na oleji zpěníme cibuli a zaprášíme lžící hladké mouky. Přidáme připravený bujón, protlaky, pepř, koření, vegetu na dochucení a vaříme 30 min. Na závěr dochutíme kečupem.
  • Před podáváním vyndáme bobkové listy a nové koření.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: