
3.11
Smícháme všechny ingredience dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný… více o Makovec raz dva
Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. Naplníme nakrájeným… více o Bůček dva v jednom
Hovězí maso na několika místech nařízneme a prošpikujeme kousky slaniny. Osolíme, opepříme a na pánvi zprudka opečeme… více o Svíčková na smetaně pro dva
Knedlíky plněné šťavnatým ovocem jsou pokrmem nesoucím v sobě znamení léta a prázdnin. Jako… Celý článek
Tenhle dort je už tak trochu legenda. Tmavé vláčné těsto po upečení připomíná černé pivo a… Celý článek
Taky vás často honí mlsná? Možná až příliš často? Nezoufejte, nejste v tom sami. Věčný boj s… Celý článek
Zavařte si letošní úrodu třešní do sladkého nálevu. V zimě vám kompot přijde vhod, ať už jako… Celý článek
Na vále vypracujeme husté těsto, vyválíme šišky max. průměr 3 cm (rozpečou se do široka) na délku plechu. Na pomaštěném… více o Mandlové sušenky ala Cantuccini
Z mléka, cukru a kvasnic připravíme kvásek, přidáme nastrouhané studené brambory, mouku, žloutky a lříci rumu.… více o Šťavnaté koblížky
Všechny přísady smícháme v husté těsto, z kterého vyvalíme tyčinky, ty zatočíme a konce přitiskneme. Pečeme na suchém… více o Tvarohové preclíčky
Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe kysaným zelím,… více o Skřivánci na niti
cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka,cuketyomyjeme,zbavíme konců a nakrájíme také na kolečka,rajčata omyjeme a… více o Francouzský zeleninový nákyp
Na pánvi opečeme na oleji kuřecí maso. Na maso dáme kečup a hořčici podle chuti, půlku broskve, plátek šunky a sýra.… více o Kuřecí s broskví
Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 min. před… více o Hovězí polévka
Odvážíme si stejné množství cibule a česneku. Obojí oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek na plátky. … více o Rychlý houbový guláš
Množství surovin záleží na počtu strávníků. Panenku si nakrájíme na plátky. Pokud máme plátky silnější, jemně je… více o Kořeněná panenka ve slanině
Převaříme mléko a necháme vychladnout. 1 šlehačku / smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do… více o Baileys
Jablka oloupeme, nastrouháme, přidáme mouku, olej, rozinky, ořechy (nalámané na menší kousky) a dochutíme skořicí a… více o Nahatý štrúdl Vegan
Jablko si nakrájíme nebo rozmixujeme na co nejmenší kousky. Do džbánu si dáme Jupí, cukr, vodu, 2 lžíce citronky a… více o Jablečná šťáva podle Jačny