V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva.
Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír. Pečeme asi 5 minut, pak potřeme rebarborovou náplní a sladkým sněhem a znovu dáme péct do zlatova.
Z uvedených přísad zpracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout v chladu. Těsto rozválíme a dáme na vymazaný…
více o Rebarborový koláč se sněhem
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě