Z uvedených přísad zpracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout v chladu. Těsto rozválíme a dáme na vymazaný plech. V dobře předehřáté troubě pečeme 5 minut.
Pak těsto vyjmeme a zasypeme drobně nakrájenou revení, kterou posypem 2/3 cukru a 20 minut pečeme.
Z bílků a zbylého cukru ušleháme tuhý sníh, vmícháme do něj mandle a potřeme koláč. Posypeme mandlemi a pečeme asi 5–8 minut, až sníh zezlátne a zpevní.
Já jsem tento koláč dělala z dvojité dávky na pekáč a nepřidávala mandle. Byl to zatím ten nejlepší rebarborový koláč, co jsem kdy jedla.
Těsto: všechny ingredience zaděláme na vále v hladké těsto a rozdělíme na 2 poloviny. Jednu polovinu vyválíme na pečící…
více o Karamelovo-ořechové řezy
Slaninu a cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na másle, přidáme 1 l vývaru na kostičky nakrájené oloupané brambory a…
více o Americká kukuřičná polévka