Rostlinný tuk nebo máslo utřeme s moučkovým cukrem, žloutky a půl lžičkou pomerančové kůry. Přidáme mouku, vypracujeme těsto, necháme ho v lednici alespoň půl hodiny odpočinout.
Vyválíme, vykrajujeme hvězdičky – polovinu jich uděláme s otvorem.
Pečeme na plechu s papírem na pečení, vychladlá kolečka potřeme marmeládou (k angreštu se hodí meruňková), přiložíme děrovaná kolečka a do otvoru vložíme kompotované ovoce.
Polijeme rozpuštěnou čokoládou, do které jsme přidali lžíci tuku.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku,…
více o Bramborová paštika s uzeninou