Ředvičky nahrubo nastrouhejte, dejte do cedníku a prosolte. Nechte cca 20 minut odležet – ředkvička uvolní přebytečnou tekutinu, tu můžete ještě lehce vymačkat.
Mezitím si nastrouhejte nahrubo vajíčka, sýr a smíchejte s lžící Lučiny a lžičkou plnotučné hořčice. Lehce osolte a opepřete.
Vmíchejte okapané ředkvičky, nechte chvíli vychladit.
Těsto smíchejte pomocí mixéru, nalijte na hlubší plech vyložený pečicím papírem a upečte – horkovzdušná trouba na 175…
více o Vláčný perník podle Moniky
Maso smíchejte se 100 g libovolného sýru (např. Nivou). Zamíchejte 2 vejce, 3 lžíce majonézy, 2–3 lžíce škrobové moučky…
více o Ruské placičky podle Moniky
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
1. Dáme vařit penne.
2. Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
3. Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule…
více o Penne se smetanovou omáčkou
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Uvařené brambory necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Párky nakrájíme na kolečka a cibuli jemně nasekáme a vše…
více o Zapečené brambory s párky