Vejce s cukrem a šlehačkou prošleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a rum.
Nalijeme na klasický plech s vyšším okrajem (vymazaný a vysypaný kokosem), pečeme cca 20 minut na 180 stupňů.
Po vychladnutí uděláme koncem vařečky do piškotu díry pravidelně po celém povrchu a zalijeme (1 velký hrnek na čaj) vychladlým espressem smíchaným s rumem. Nebojte se, nerozmáčí se – pěkně celou plochu zalijeme a rozetřeme polévkovou lžící nebo malou naběračkou. Navrch dáme ušlehanou šlehačku smíchanou se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem.
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole