Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky utřeme do pěny, přilijeme olej a promícháme. Přidáme mouku, prášek do pečiva, kakao a nakonec vmícháme opatrně sníh z bílků. Směs nalijeme na plech a upečeme. Vychladlý korpus potřeme náplní.
Ve vodní lázni rozpustíme tuk s cukrem a kakaem a touto polevou řezy potřeme. Necháme ztuhnout a pak krájíme na řezy.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka