Uděláme si těsto a pečeme na 180 °C. Rozehřejeme si 2 čokolády, přidáme kostičku másla a vmícháme 2 zakysané smetany. Hmotu vylijeme na těsto a rozetřeme (rychle, než ztuhne).
Ušleháme si 1 šlehačku, do které potom vmícháme 2 zakysané smetany. Rozetřeme na vrch čokoladové vrstvy a posypeme čokoládou.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát