Smícháme ingredience na těsto (z bílků uděláme sníh) a upečeme na střední stupeň do růžova.
Náplň: Vyšlehanou šlehačku smícháme se zakysanou smetanou, natřeme na vychladlý upečený plát a dáme do ledničky.
Na polevu svaříme vodu a pudinky, přidáme cukr, popř. trošku citrónové šťávy a nalijeme na moučník. Pěkně urovnáme a necháme ztuhnout. Krájíme na řezy.
Všechny suroviny umícháme, rozetřeme na vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech a upečeme. Upečený a vychladlý koláč…
více o Jednoduchý jablkový koláč
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka