Smícháme ingredience na těsto (z bílků uděláme sníh) a upečeme na střední stupeň do růžova.
Náplň: Vyšlehanou šlehačku smícháme se zakysanou smetanou, natřeme na vychladlý upečený plát a dáme do ledničky.
Na polevu svaříme vodu a pudinky, přidáme cukr, popř. trošku citrónové šťávy a nalijeme na moučník. Pěkně urovnáme a necháme ztuhnout. Krájíme na řezy.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort