Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

2.33

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 150
      g cibule
    • čerstvé žampiony
    • 80
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml šlehačka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 900
      g hovězí svíčková
    • 120
      g kečup - jemný
    • 250
      ml vývar
    • 200
      g nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej z pánve slijeme, na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu odvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme žampiony pokrájené na plátky, šťávu z pánvičky a podusíme pod pokličkou. Doplníme kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce podusíme. Směs zjemníme smetanou, prohřejeme a nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: