
2.79
Kuřecí maso den předem nakrájíme na proužky. Osolíme, opepříme, přidáme solamyl (1–2 lžíce), nakrájenou cibuli na… více o Směs z kuřecího masa
Housku namočíme do vody a vymačkáme, kuřecí prsa umeleme s petrželkou, cibuli nasekáme. Rozmícháme maso, housku, cibuli… více o Křupavé kuličky z kuřecího masa
Maso krátce opláchneme a osušíme utěrkou. Čtyři lžíce oleje rozpálíme na pánvi a řezy po obou stranách osmažíme do… více o Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
Dostat krásnou kytici je vždycky hezké, ale co kdyby byla celá z malých dortíků, které můžete… Celý článek
Vaření beze zbytku – tolik se o něm mluví a stal se z něj až módní trend. Ve skutečnosti jde… Celý článek
Červený meloun je neodmyslitelným symbolem léta. Je lahodný a v horkých dnech nesmírně… Celý článek
Čas letních prázdnin je tradičně spojen s vařením domácích džemů a marmelád a tento rok není… Celý článek
Kuře nařízneme podélně na hřbetě, ostrým nožem odkrojíme maso od kostry tak, abychom je neprořízli, konce křídel… více o Kuřecí roláda
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě
Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme… více o Brambory s mandlemi a roketou
Mouku smícháme s cukrem, solí a sodou, přidáme jemný (propasírovaný, rozmixovaný) tvaroh, vejce a rum. Zpracujeme… více o Tvarohové šišky
V míse promícháme cukr s moukou a práškem do pečiva. Ušleháme žloutky s olejem a asi 100 ml vody. Smícháme s ostatními… více o Jemný beránek
Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka - pomalu osmahneme na trošce… více o Pytlácká topinka
Kuřecí stehna osolíme a necháme 15 minut odstát. Očištěné brambory nakrájíme na čtvrtky. Smetanu smícháme s mletou… více o Pečená kuřecí stehna s bramborem
Maso opereme, zalijeme vodou a uvaříme. Kysané zelí nakrájíme, přidáme kmín, na silném ohni uvaříme v otevřené nádobě… více o Mazurská zelňačka
Cuketu nakrájíme na kostky a zlehka osmahneme na oleji. Přidáme mraženou zeleninu jakou máme rádi, mírně podlejeme a… více o Kuskus s cuketou a parmezánem
Na vál prosijeme mouku, přidáme cukr, promneme tuk a žloutky zaděláme těsto. Necháme chvilku odpočinout a potom… více o Košíčky plněné pudinkovým krémem
Nejdříve omyjeme jablka. Z jablek oloupeme slupku a nakrájíme je na kousky. Dále do hrnku odměříme asi 1/4 litru vody.… více o Jablečný hřbet
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky).… více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce