Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny v chladu odležet. Poté maso máčíme v řidším bramborákovém těstě a v rozehřátém oleji smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem. Samozřejmě, že jako aperitiv podáváme „slivovicu“ z Vizovic.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Na oleji osmahneme kuřecí kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kořením pěti vůní. Až maso změkne, přimícháme nakrájenou…
více o Kuřecí kousky s bramborákem
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů